dimarts, 9 de novembre del 2010

MICROBLOGGER

Permet als usuaris enviar i publicar missatges breus de text i compartir-los amb els  amics que estan registrats; ja que només permet enviar 140 caràcters.
l’opció d‘enviar el missatge canvia segons l’aplicació utilitzada: pagina web, SMS, les actualitzacions es mostren a la pàgina de perfil de l’usuari, s’envien de forma immediata a altres usuaris que han elegit la opció de rebre-les. Però l’usuari d’origen té la possibilitat d’escollir els destinataris o permetre el seu accés a tots els usuaris
Els principals serveis: són Twitter,  Plurk,  Identi.ca,  Jaiku,  Tumblr,  Pownce,  Tutudio,  Khaces Picotea.com y Xmensaje.

TUTORIAL DE TWITTER EN ESPANYOL
 

L’educador social pot aplicar aquesta eina, per fomentar la comunicació amb els seus usuaris en cas de intervencions senzilles i per crear un debat entre els veïns o entre els adolescents d’una determinada població amb la finalitat de conèixer els problemes que pateixen.
Mitjançant aquest servei els professionals poden compartir les novetats del   món educatiu formal i informal, els quals poden publicar les últimes notícies, com per exemples: els problemes del dia, les experiències que han tingut aquest dia quan feien la intervenció, entre altres notícies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada